torstai 26. elokuuta 2010

Blogilista nro 2

Olisikohan mitenkään mahdollista sellainen, että kaikki ne blogit, joissa käsitellään muotia, meikkejä, vaatteita, kenkiä, koruja, pukeutumista, hiusten väsäilyä ja muuta tällaista vastaavaa hattaraa, siirrettäisiin omalle blogilistalleen ?

Kun blogin nimestä ei välttämättä heti käy selväksi, mitä se pitää sisällään, niin jos nuo y.m. blogit olisivat omalla listallaan, ei tällaisten luonnokauniiden ja hällävälistien, kuten allekirjoittanutkin on, tarvitsisi turhaan eksyä ko. blogeihin, jotka eivät mainitusta syystä kiinnosta yhtään.

Ja tästä on sitten aivan turha ottaa nirppanokkaansa kenenkään, koska ei tätiä kiinnosta eläin- tai käsityöblogitkaan, vaikka kissoja olenkin omistanut. Käsitöillä puolestaan ymmärrän jotain ihan muuta kuin puikkojen heiluttelua. Myös lapsi-, vauva- ja odotusblogit alkavat olla hieman kaukaisia asioita tädille, mutta joskus niitä on hauska lukea, kun ne tuovat mukavia muistoja mieleen. Ruokablogit puolestaan ovat suorastaan vaarallisia tällaiselle herkuttelijalle.

Taidan olla taas vailla lukemista, vaikka laukussa mukana kulkeekin työmatkalukemistona Arto Paasilinnan Kymmenen riivinrautaa. Joten saa ehdotella hyviä ja/tai mielenkiintoisia linkkejä.

4 kommenttia:

Tepo kirjoitti...

Pakko vaan nyökytellä myötäilevästi tätä lukiessa. Ite tuskailen välil ihan samaa kun yritän löytää listoilta jotain aktiivisia JA kiinnostavia blogeja. Vastaan tulee vaan noita siun mainitsemia.

Ja vaikka tää nyt meneeki mainostuksen puolelle, niin lue vaikka tosta vähän erilainen muotipostaus :P http://ajatussolmu.blogspot.com/2010/02/muoti-on-trendi.html

justiina kirjoitti...

Hei, Tepo :-)

Se aamutakki oli ehdottomasti mun suosikki ! Ja ihan mun väriäkin vielä :-)

Ja mainostaminen on päivän sana !

Sotkuholisti kirjoitti...

Justiina, blogissani on sinulle hattaraa. Käy kurkkaamassa.

justiina kirjoitti...

Oi kiitos, Sotkuholisti !

:-))))