lauantai 7. elokuuta 2010

Joukkomurha

Pää poikki banaanikärpäsiltä !

Vai mitä ne pienet lentävät kärpäsen näköiset nyt ovatkaan. Joka tapauksessa on Niiden aika taas ja Niitä pörrää keittiössä eikä niitä saa läpsittyä hengiltä, vaikkeivät kovin vauhdikkaasti liikukaan paikasta toiseen. Ärsyttäviä ötököitä.

Onneksi muistin joskus vuosi sitten eräästä blogista lukemani tehokkaan neuvon näiden lentävien tuhoksi: lasiin omenaviinietikkaa, astianpesuainetta ja vettä ja lasi pöydälle. Kohta kelluu raatoja drinksun pinnalla.

Ja näin kävi ! HaHaa !

Ja kun aiheeseen pääsin, niin oletteko huomanneet, kuinka älyttömän paljon on tänä kesänä ja varsinkin NYT liikkeellä niitä sääsken /hyttysen näköisiä lentäviä, mutta jotka ovat n. 20 kertaa tavallisia hyttysiä isompia ? Niitä, jotka eivät pistä, mutta jotka liihottelevat huoneessa hitaasti ikkunasta toiseen tai sitten hontelosti lattianrajassa tanssien. TAI sitten törmäillen pahaa aavistamattoman surffailijan HIUKSIIN ! Aaarrrrggggghhh !!

Mutta vielä ellottavampia ovat ne näiden siivettömät kaverit, ne pitkäkoipiset hämähäkit, jotka koikkelehtivat hirveää vauhtia eteenpäin ja luovuttavat yhden raajoistaan, jos siitä yrittää ottaa kiinni. Tai jos eivät luovu jalastaan, niin sitten ne pyristelevät aivan hulluna ja niistä on muuten vain pakko päästää irti. Hemmetti tätä kesää ja sen örkkejä !

Ja sitten ovat vielä pölkkypäiset tanakat yöperhoset, jotka tungeksivat illan pimennyttyä sisään avonaisesta pihaovesta. Hirveällä pörinällä lentävät ensin päin näyttöä ja sen jälkeen räpistelevät näppiksellä. Tai sitten mekastavat ikkunaverhoissa. Ihme porukkaa, sanon minä.

Näiden lisäksi vielä harakka-perhana istui tänään ikkunalaudalla ja paukutteli kunnon rumpusoolon. Onneksi ei tajunnut, että ikkuna oli raollaan. Olisi voinut tulla sisään ja tehdä hirveää tuhoa. Miten sen kokoisen linnun saa edes ulos talosta, jos tosiaan eksyy sisään, kun pienempienkin lintujen kanssa on kauhea tekeminen ??

Saakeli soikoon. Tämä kesä on kyllä kamalaa aikaa. Tulisipa jo talvi ja pakkaset, niin pääsee eroon kaiken maailman siivekkäistä ja koipeliineistä !

Ei kommentteja: