maanantai 30. elokuuta 2010

"Vie sie, mie vikisen. Oo vievinäs väkisin."

Huvittaa kirjoittaa tätä, mutta kai kaikki naiset nyt vain tietävät sen, että Miehelle ei ikinä saa kertoa, että Hänet on isketty. Valittu ja saalistettu, viety kuin kuoriämpäriä. Ei, ei ja ei. Ei ikinä.

Miehen pitää saada olla Saalistaja. Suuri Metsästäjä, joka lassoaa saaliinsa. Ja jos saalis vielä hiukan pyristelee vastaan, mutta Mies saa hänet taltutettua, niin aina vain parempi.

Muistan ikuisesti sen tyrmistyneen ilmeen, kun kerroin kaukaiselle ex-ex-poikaystävälleni, että "joo, mä sanoin sillon Annelle, että ton mä otan ja sit mä otin sut". Miesparka oli kuvitellut, että Hän oli vikitellyt ja hurmannut, että Hän oli valinnan tehnyt ja saanut saaliin koukkuihinsa. Ja nyt sitten putosi niistä haavekuvista oikein ryminällä kivikkoon. Voi, voi...

Mutta totuus on, että joskus se on vain mahdotonta tehdä "kuten oikein on". Joskus on otettava se suopunki kauniimpaan käteen ja antaa viuhua. Miten hemmetissä se Mies muuten tajuaa ruveta edes saalistamaan, jos ei ole saaliista haisuakaan !! Tai joku vihje sille on ainakin annettava, jotta se saa vainun.

Äh, liian hienovaraista. Kimppuun vain kuin sika limppuun ! Emakko.

2 kommenttia:

Rara kirjoitti...

Heh, keskustelin viime viikolla aiheesta kahdenkin miehen kanssa!

Elämäni elokuva tuli sivulauseessa esille ja ranskalaiseni pyysi saada kuulla tarinan.

Kertoessani tulin sanoneeksi, että viidessä minuutissa tiesin, että tämän minä otan. Tämä mies (Sankari siis) mulle kotipakettiin, kiitos.

Ranskalainen pyöritti vähän silmiään - kuulosti kuulemma aika kovalta ilmaisulta :D

Ja sitten sunnuntaina seuraava vieraani kuuli deittini kanssa käymän puhelinkeskustelun ja totesi sen jälkeen tietävänsä miksi kaikki miehet pyytävät minua toisille treffeille: olen kuulemma niin viileä ja etäinen, että herätän miehissä metsästäjänvaistot: tuo nainen on pakko saada, koska siinä on haastetta! Mikään ei kuulemma ole suurempi turn off kuin nainen, joka on liian kiinnostunut ja tuijottaa miestä silmät loistaen, typerästi hymyillen.

Tästä(kin) voinee oppia jotakin: jos et halua miestä, tuijota häntä rakastuneesti?

justiina kirjoitti...

Juuri näin, Rara.

Naisen pitää tietää, mitä haluaa, ja ottaa se (tai muuten joku toinen vie sen), mutta se pitää tehdä niin, että mies luulee olevansa se Suuri Metsästäjä, joka on saanut verkkoonsa jonkun äärettömän harvinaisen taruolennon. Onneksi naisilla on taito (tarvittaessa) peittää todelliset tunteensa ja päämääränsä. Voi miesparkoja... ;-)